Llançament del programa de mentoring del Hub Experimenta!

Un trampolí per créixer de forma personal i professional

Al Hub Experimenta creiem que tothom hauria de tenir l’oportunitat d’accés al coneixement compartit, a fer networking i a trobar un trampolí per créixer de forma personal i professional. I és just amb aquest objectiu que neix el nostre programa de mentoring, adreçat als padrins i padrines de l’edició actual i les passades del programa Repte Experimenta.


Aprenem de les experiències dels altres. Per això, hem dissenyat un espai informal de converses i accions d’aprenentatge enfocades al creixement personal i professional amb l’objectiu de desenvolupar al màxim el teu potencial.


El mentor, una persona més experimentada d’empresa o del món acadèmic (en funció de les vostres preferències), traspassa els seus coneixements i les seves experiències per ajudar al desenvolupament professional i la carrera de l’aprenent. Però també s’aposta pel mentoring invers fomentant l’aprenentatge intergeneracional.


Formació inicial, dimarts 18 d’abril de 2023 de 16h a 19h30

I tot comença amb una formació on mentors i aprenents (mentees) fan una sessió d’autoconeixement centrada en els rols en equip, l’estil de gestió de conflictes, les orientacions de carrera professional, la comunicació efectiva, els valors i un inventari de talents. Aquesta sessió formativa serà a càrrec d’Alfred Arias.


Coordinació del programa a càrrec d’Alfred Arias

La coordinació del programa de mentoring la farà el Sr. Alfred Arias, enginyer químic i industrial, que durant els 15 darrers anys de la seva carrera a DOW Chemical va ser l’Innovation, Learning & Management Leader del Site de Tarragona. A banda és professor de l’assignatura de Personas al Màster d’Administració i direcció d’empreses de la Universitat Rovira i Virgili i Coordinador del Mòdul de Team Leadership al postgrau en Lideratge de la Fundació URV.


Podeu trobar més informació i inscriure‘us a la formació inicial accedint al Programa de mentoring del HUB.

Deixa un comentari

Empreses padrines

Impulsa

Col·labora

Hub Experimenta © 2019 -2029.