Forma part de la comunitat

Aconsegueix la teva invitació

Omple el formulari i t’enviarem una invitació al correu electrònic per a que puguis crear el teu perfil i accedir a tots el avantatges de la comunitat.

Tens algun vincle amb el programa Repte Experimenta? Has participat en el programa o alguna acció / formació vinculada? Explica’ns-ho i et convidem a formar part de la comunitat!

Universitat Rovira i Virgili – Programa Repte Experimenta
Tel. 977 55 86 56 – Av. Països Catalans 26 – 43007 Tarragona  Informació bàsica sobre protecció de dades:

  Responsable: El responsable del tractament de les seves dades personals és la Universitat Rovira i Virgili amb CIF Q9350003A i amb domicili fiscal al carrer de l’Escorxador, s/n, 43003 de Tarragona.

  Finalitat: Gestionar l'enviament d'informació i donar accés als productes en línia.

  Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició al tractament, mitjançant un escrit adreçat al Registre General de la URV a la mateixa adreça del domicili fiscal o mitjançant la seva presentació al Registre General de la Universitat, presencialment o telemàtica, segons s’indica a https://seuelectronica.urv.cat/registre.html.

  Legitimació: Consentiment de l'interessat.

  Informació addicional: Pot consultar informació addicional sobre aquest tractament de dades personals denominat Difusió de contingut a la URV i els seus drets al Registre d’Activitats del Tractament de la URV publicat a https://seuelectronica.urv.cat/rgpd on també s’hi pot consultar la Política de Privacitat de la URV. Addicionalment, pot adreçar als nostres delegats de protecció de dades qualsevol consulta sobre protecció de dades personals a la direcció de correu electrònic del dpd@urv.cat.

  Empreses padrines

  Impulsa

  Col·labora

  Hub Experimenta © 2019 -2029.